sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Tyynynpäälinen tilkkutyönä / Flag Pillowcase

Pieni ystäväni on ihastunut kaikkeen Amerikka teemaiseen. Kummit asuvat siellä ja siksi se on tullut tärkeäksi. Päätin ilahduttaa tekemällä jouluksi tämän lippuaiheisen tyynyliinan, mutta suutarin lapsilla ei ole kenkiä tai lahjoja, sillä kaiken kiireen keskellä tämä jäi odottelemaan valmistumista. Eilen illalla kuitenkin sen valmiiksi sain ja oli saajalleen mieluinen.


Ohje löytyi Cluck Cluck Sew blogista. Tein lipun ohjeen mukaan, mutta tyynyliina on oma sovellukseni.


Minulle on hankalinta aina valita mieluiset kankaat ja sommitella ne mieluiseksi. Joitain kompromisseja täytyi tehdä, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Tähdessä on yhdessä kankaassa kimalletta, mikä valitettavasti ei näy kuvissa.


Sain tehtyä tyynyn tähän asti ennen joulua.


Kankaat ovat varastoistani. Kuvan otin jotenkin arikoisessa kuvakulmassa, sillä sininen yläosa näyttää pienemmältä kuin alaosa, mutta ovat saman kokoisia.


Tyynyliina on tehty 50 cm x 50 cm koristetyynyyn. Tein siitä sentin kapeamman joka suunnasta, jotta tyyny olisi muhkeampi.


Rakastan tilkkutöitä, mutta jotenkin aikaa ei ole ollut liiaksi tehdä niitä. Toivottavasti tänä vuonna!

I found this lovely "Flag Quilt" pattern from "Cluck Cluck Sew" blog. My little friend's Godparents live in the USA and she is very intrested about all things American. I was supposed to do this pillowcase for Christmas but I lacked time. So I finished it yesterday. The pattern was easy to follow. I designed the pillowcase on my own. This is made for a 50 cm x 50 cm pillow.

4 kommenttia: