sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Tossukat Andesista / Slippers Out Of Andes

Sain viime vuonna syntymäpäivälahjaksi Kauneimmat Käsityöt lehden Sukat, lapaset ja asusteet lehden. Sieltä löytyi tämä tossukoiden ohje, joka oli pakko ottaa puikoille. Ohje löytyy myös Garnstudion sivuilta.


Garnstudio kuvassa ovat kauniimmat kuin minulla :) Nämä olivat helpot ja nopeat neuloa. Suhteessa kenkäosa oli pienempi kuin varsiosa. Saajalleen olivat sopivat kenkäosasta, mutta varsi oli turhankin löppö. Jos tekisin uudestaan, kaventaisin vartta. Mutta ihanathan nämä ovat jalassa. Tossukat on neulottu Drops Andes langasta ja se on aivan ihana lanka. Kunhan ei vain heitä näitä pesukoneeseen huopumaan.


Jalassa tossut näyttävät siedettäviltä, mutta näin maassa aika erikoisilta. Vikaa on kyllä kuvissakin, sillä ne on otettu jouluaattona hämärässä. Unohdin ne näet kuvata sitä ennen.

I made these slippers as a Christmas present. The yarn is Drops Andes. You can find the pattern in English from here. I'm so sorry about the dark pictures. These were taken at Christmas Eve during tree lightning. 

2 kommenttia:

  1. Söpösen väriset tossukat!
    Onneksi olkoon! Sinä voitit blogini arvonnassa pikku palkinnon, kun veikkasin oikein kuviokuosien määrän. Laitatko minulle sähköpostilla osoitteesi.
    ( pikkuakantilkkuvakka at gmail.com ) :)

    VastaaPoista
  2. Suloiset ovat! Ja varmasti ihanan lämpimät. (Toivotaan, etteivät eksy sinne pesukoneeseen.)

    VastaaPoista