sunnuntai 24. tammikuuta 2016

October Socks

Niin se vain jäi minun sukkakalenterin neulominenkin kesken. Onneksi sitä voi jatkaa näin tammikuussakin. Lokakuun sukat valmistuivat tammikuun iloksi.


Lankana on Novitan 7 Veljestä ja puikot 3,5 mm. Ja juurikin nyt, kymmenensien sukkien kohdalla langankulutus osui täsmälleen samaan ohjeen kanssa eli 109 g :)


Lanka on taaskin ikivanhaa veikkaa ja niin ihanan pehmeää. Kohta vanhat langat loppuu. Onneksi kuitenkin minulla on järkyttävän suuret lankavarastot, joten eiköhän sieltä neulottavaa löydy :)


Tämäkin malli oli mukava neuloa. Marraskuun sukat ovat taas palmikkoa, joka vähän jo tuntuu puuduttavalta, mutta jos tekisi jotain muuta tässä välissä.


Remember the Sock Calendar 2015? Well, Christmas gifts took so much time that I had to let these calendar socks wait, but isn't it the perfect time to finish these in January :) ? The pattern is "October Socks". Yarn is Novita's 7 Veljestä and needle size 3,5 mm.

3 kommenttia:

  1. Kauniin väriset lokakuun sukat! Minullakin jäi marras- ja joulukuun sukat neulomatta, ehkä vielä joskus :)

    VastaaPoista
  2. Sinnikkäästi teet sitä kalenteria :-). Nää näyttää tosi lämpöisiltä, jotenkin tuo palmikko tekee valmiista sukasta tai lapasesta tosi paksun oloisen. Siksi ne kai on sitä ennen muinoin käyttäneetkin villapaidoissa sun muissa. Nätit on!

    VastaaPoista