lauantai 6. kesäkuuta 2015

Juomatölkin klipsuista tehty kukkaro / Soda Tab Pouch

Tein ystävälleni lahjaksi klipsupussukan reilut pari vuotta sitten. Hän on käyttänyt sitä kukkarona ja tuli maininneeksi kerran, että olisi hyvä, jos siinä olisi jonkinlainen jakaja kolikoille. Asiahan jäi tietysti hautumaan mielessäni ja syntymäpäivän lähestyessä päätin kokeilla paranneltua versiota.


Lankana Dropsin Paris. Lankaa kului 35 g. Klipsuja 36 kpl.


Kävin ostamassa nappikaupasta vetoketjun kukkaroa varten. Myyjä kertoi, että näitä ketjuja on ostettu klipsutöihin, kun vetoketjun väri sointuu kauniisti klipsuihin. Ja tottahan se on. Mutta omaan makuuni kyllä aavistuksen liian jyhkeä, erityisesti vedin (joka ei satu näkymään yhdessäkään kuvassa).


Mutta se sisältö. Keskelle ompelin vetoketjutaskun kolikoille ja sivustoille jää siten kaksi lokeroa esim. seteleille ja korteille.


Sisäosan ompelu vaati kärsivällisyyttä ja näppäriä sormia.


Näitä on ihan mukava tehdä. Saapi nähdä tuleeko vielä seuraavia pussukoita.

I have made this kind of soda tab pouch many years ago for my friend. She had used it as a purse. She once mentioned that it would be nice to put coins somewhere. So as my friend's birthday was coming, I decided to try to make a new pouch that has a separate coin pouch. I think it turned out to be ok. The yarn is Drop's Paris and I used 35 g of it. I used 36 soda tabs.

1 kommentti:

  1. Tää on kyllä erityisen hieno ja entistä vieläkin parempi :-). Ja heti tuli käyttöön! "Sisäosan ompelu vaati kärsivällisyyttä ja näppäriä sormia." Totisesti jätän nää hommat suosiolla sulle :-D

    VastaaPoista