sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Vauvan aurinkolelu /Sunshine Toy For Babies

Näin syksyllä sitä kaipaa vähän valoa ja aurinkoa päiviin. Minun ompeluhuoneella on tänään paistanut aurinko. Syntyneille vauvoille ompelin tällaisia aurinkoisia leluja.


Aivan ihanan ohjeen löysin Depyn sivuilta (klik). Kankaana on joustofrotee, jonka taakse silitin tukikankaan. Silmät ja posket puuvillakangasta. Nauhat ovat kapeampia kuin ohjeessa, mutta yritin nyt pitäytyä omissa kangasvarastoisssani, enkä lähtenyt uutta hakemaan. Myös laiskana ompelin suun koneella, enkä käsin, mutta ihan hyvä se on mielestäni näinkin.


Ohjeen mukaan nauhat kiinnitetään kahdella suoralla ompeleella. Tämä on varmasti ihan riittävä, mutta halusin vielä varmistaa, etteivät nauhan päät purkaannu ja ompelin reunaan siksakin.


Aurinkoa syksyysi :)

I found from Depy's page this adorable Sunshine toy (click). I did some minor changes. I was too lazy to sew by hand, so I sewed the mouth by machine. The ribbon is more narrow than in the pattern, but it worked out fine. I also did some zikzak for the edge, so that the silk / satin ribbons won't unravel. But this was a nice and easy pattern and good way to use your ribbon stash :)
3 kommenttia: