lauantai 13. syyskuuta 2014

Pesupussi / Lingerie bag

Joskus arkeenkin kaipaa pientä piristystä. Vanhat pesupussini ovat aikansa eläneitä. Saumat irvistävät ja vetoketjujen toiminta on vähän niin ja näin. Löysin kangasvarastojeni kätköistä muutamaa sopivaa kangasta ja sopivan ohjeenkin täältä (klik). Ja tällaisia niistä tuli.

Punahilkkakangas lienee alunperin valoverhokangasta, mutta passaa tähän tarkoitukseen vallan hyvin. Silittää en tietenkään tohtinut, kun menivät heti käyttöön.


Toinen kangas on vihreä aarre, jonka alkuperäinen käyttötarkoitus on hämärän peitossa. Vielä ryppyisempi kuin Punahilkka :)

Malli on helppo. Vetoketju ommellaan kangassuikaleisiin, joka kiinnitetään verkkokankaaseen. Koko komeus viimeistellään vinonauhalla tai tässä tapauksessa kyllä ihan vain vinonauhan muotoon silitetyllä kangassuikaleella. Hieman lähikuvaa.


Siitä vain muutkin ompelemaan. Pirteitä pesupäiviä :)


I have to confess that all of my lingerie bags are old and almost torn apart. When I saw this pattern (at So Sew Easy blog, click here) I decided that my laundry days would need some cheering up. I found these fabrics from my fabric stash and decided to use them. I did not iron them because I used them right away :) This is really easy and a nice pattern. Sew this and have a little cheering up to your laundry days :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti