sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Rantakasseja / Poolside Tote

Kyllä, syksylläkin voi ommella rantakasseja ja muistella kulunutta lämmintä kesää :) Ajatuksena on antaa nämä joululahjaksi. Soveltuvat toki myös moneen muuhun käyttöön kuin rannalle.


 Ohje on Noodleheadin Poolside Tote pattern ja löytyy täältä (klik).  Ohje on maksullinen ja englanniksi. Kuten aina Noodleheadin ohjeissa, on ohje niin hyvin kuvitettu, että sitä on helppo seurata, vaikka ei kunnolla kieltä osaisikaan.


Kangas löytyi Eurokankaan palalaarista. Osa on nähnyt kankaassa keiloja, osa pajuruukkuja ja osa 3D-mallinnoksia :) Päätin tehdä kahvat ja huomioreunukset kahdesta eri sävystä. Räväkämmästä vihreästä ja rauhallisemmasta ruskeasta.Sisäkankaana on Eurokankaan pilkkupuuvillaa.


Sisällä on myös lenkki avaimia varten. Pitkään pohdin mistä nauhasta sen tekisin. Lopulta sen keksin. Lääke-edustajalta saatu avainnauha ei ainakaan purkautuisi ja siinä oli samoja sävyjä kuin kassissa.


Niinpä nips ja naks nauha paloiksi ja kassiin.


Olen leikannut muutaman kassin lisää ja toivottavasti saan ne ommelluksi ennen joulua :)


Time to make some Christmas presents. This year I chose to do a few Poolside totes. The pattern is from Noodleheads and you may find it from here (click). The pattern is for purchase but it is worth it. It is a really high quality pattern and easy to follow. I made two different versions of the handles, one in light green and one in brown. I have pre-cut a few more of these and I hope I get those ready for Christmas :)

6 kommenttia:

 1. Olet sinä eri ompelija! Upeita kasseja ja vuoria myöten niin siististi tehtyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna! Voi kun vain aina olisi aikaa ommella :)

   Poista
 2. Hienot! Ja noi sun jutut on niiiiin huolella tehtyjä, vuoret ja nauhat ja kaikki... Mun ompeluidoli! Mä jaksan just ja just ommella itse kassin, mutta että tekisin vielä vuorin tai sisätaskun tms...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mutta näissä aina tuhraantuu sitä aikaa kauheesti, joten tuotanto on minimaalista :)

   Poista
 3. Ootko ajatellut koskaan ompelemaan rupeemista? Niin siistejä ja hienoja kasseja!!! Ja kuvio on ilmiselvästi joku ming-vaasin ja muumipeikon röntgenkuvan risteytys :D Oliko tätä kukaan muu ehtinyt ehdottaa?

  VastaaPoista
 4. En taida vielä kuitenkaan jättää päivätyötäni :) Hyvä ehdotus! Tuota en ollut vielä kuullutkaan :)

  VastaaPoista