sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Hiusharjakotelo / Hairbrush Keeper

Hiusharjat ovat milloin missäkin. Eivät tahtoneet millään löytää tietään yhteen paikkaan. Ja jälleen kerran, se kuuluisa joku oli keksinyt asiaan ratkaisun. Se joku oli tällä kertaa Crafterhours blogi. Nyt jo useamman viikon ajan harjat ovat kuin ovatkin sujahtaneet kiltisti niille varattuun paikkaan. Toivottavasti kehitys jatkuu samanmoisena :)


Malli oli helppo. Hieman muokkasin ripustuslenkkiä ja pohjaa. Minulla ripustuslenkin virkaa hoitaa hiuspompula, joka osoittautui kyllä aavistuksen liian löysäksi, mutta täytyy valita napakampi ensi kerralla. Tässä lähikuvaa pohjasta.


Ohje löytyy siis täältä (klik). Vuorikangas on Ikeasta ja päälikangas kangasvaraston uumenista. Molemmat kankaat siellä jo aikansa muhineet :) Mutta mikä siinä on, että aina kuvassa kankaani näyttävät kamalan ryppysiltä, vaikka livenä näyttävät suorilta. Liian tehokas kamera :) Tässä vielä kuvaa tyhjänä.


Tästä kaavasta voisi kehitellä vaikka hieman korkeammankin kotelon esim. hiuslakkapullolle tai muille tarpeellisille tavaroille.

We've had a problem about how to store our hair brushes. I was so glad that I found Hairbrush Keeper pattern from Crafterhours blog (click). Now our hairbrushes are nicely in their own place. The pattern was easy. I did some changes to the hanging loop and to the bottom of the pattern. I used a hair band as a hanging loop :)

2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä söötti! Ja plussaa tietenkin, että toimii käytännössä niin kuin oli tarkoitus :-) Ja nuo edellisen postauksen pesupussit ovat aivan syötävän suloisia!!!

    VastaaPoista