perjantai 14. heinäkuuta 2017

Tee se itse muistipeli

Tiedättekö sen tunteen, kun näkee niin inspiroivan idean, että se on tehtävä heti. Sellainen iski nähdessäni Ideatasku-blogin muistipelin. Ei auttanut muuta kuin surffata Paapon sivuille ja odottaa tilauksen saapumista.


Tilauslistallani oli Paapolta:

45 mm puunappeja 18 x 0,40 € = 7,20 €
Tarrat, kaksi arkkia 2 x 1,20 € = 2,40
Toimitus 3 €
Yhteensä: 12,60 €

Lisäksi ostin Sinellistä Inka Gold väriä 7,95 €. Toki sitä kului projektiin vain hippunen, joten sitä riittää vielä moneen muuhunkin projektiin.


Halusin käsitellä puunapit jollain ja valitsin Inka Goldin, koska se on myrkytön ja sen levittäminen on niin helppoa sienen avulla. Tulee tasainen jälki ja väri peittää kerrasta. Kaiken lisäksi väri kuivui uskomattoman nopeasti. Sitten vain liimaamaan tarrat ja itse peli oli valmis. 


Mietin mikä olisi sopiva säilytyspaikka pelille ja päädyin A Cup of Thuy blogin ohjeen mukaiseen pussukkaan. Valitsin keskimmäisen pussikoon ja se osoittautuikin sopivaksi. Sinne sujahtivat.

Peli oli mieluisa saajalleen ja sehän aina on se tekijän paras palkinto. 

3 kommenttia:

 1. Tää on kyllä niin suloinen! Ja toi pussi on aivan ihana!!!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana idea! Pakko varmaan toteuttaa 😍 Mistä olet löytänyt kankaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas on Almandiinilta, mutta taitaa olla ostamisesta jo sen verran aikaa, ettei sitä enää ole. Tätä oli myynnissä myös muualla, mutta äkkiseltään en netistä löytänyt.

   Poista