sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Sukat Step 6 langasta

Teksasin reissulle tarvitsin jotain yksinkertaista neulottavaa. Niinpä olin helpottunut, kun ystäväni kertoi tarvitsevansa aivan tavalliset sukat. Annoin valita langan lankavarastoistani ja hän valitsi tämän Austermannin Step 6 langan. En ollut aikaisemmin neulonut tätä lankaa, se oli vain odottanut vuoroaan :) Lanka on aivan ihana neulottava! Lanka on käsitelty Aloe Veralla ja Jojoba öljyllä. Hintaa langalla on kyllä reilusti, mutta tämä on todella riittoisaa. Ei olisi ehkä kannattanut neuloa sukkia ennen lomaa ja lomalla, sillä seuraus oli yllättävä. Palmujen katveessa uima-altaan reunalla kun tuppaa rentoutumaan.


Seurauksena oli, että vaikka kummassakin sukassa on tasan samat kerrosmäärät, on toinen sukka isompi, sillä lomasta rentoutuneena käsialani oli paljon löysempää :)


Lankaa sukkiin kului 100 g. Sukat ovat kokoa 40 ja varretkin ovat kohtuu korkeat. Ohje löytyy täältä. Vaikka sukkien kärki on eriparia, halusi ystäväni sukat juuri tällaisena. Ainakin näihin sukkiin liittyy monta tarinaa ja sukkia on neulottu Suomen lisäksi kolmessa eri maassa.

2 kommenttia:

  1. Kiva että sukilla on mukava tarina jota ystäväsi voi muistella:)

    VastaaPoista
  2. Nää on kyllä kivan väriset! Ja noita aloe vera / jojoba -lankoja on kyllä ihana neuloa.

    VastaaPoista