lauantai 12. marraskuuta 2016

Siksak tuubihuivi / Zigzag Tube Scarf

Minulla on riesana kumppani nimeltä migreeni. Kumppanini on sitkeää laatua ja uskollinen seuralainen. Nyt useamman viikon kestänyt kumppanuus on pistänyt bloginkin hiljaiselolle. Hiljaa hyvä tulee ja jotain aina valmistuu, kun sille on aikansa ja paikkansa. Jospa saisin vaihtaa pian migreeni kumppanini joulu kumppaniin :)

Olen jälleen kerran päättänyt vähentää kätköistäni löytyneitä ufoja. Tässä yksi niistä. Ohjeen olen tulostanut 13.9.2013, joten eihän nyt kolmen vuoden valmistumisaika ole mittään :)


Huivi jäi kesken ehken sen vuoksi, etten oppinut koskaan kuviota ulkoa. Jotenkin oma mieleni olisi halunnut tehdä kuvion toisenlaisella jaolla.


Langasta en mene takuuseen, mutta epäilen sen olevan Debbie Blissin Rialto Aran lankaa. Mutta koska vyöte on hukkunut, niin en voi olla varma. Puikot olivat 3,5 mm vahvuiset. Ja ohje löytyy Kerän blogista.


Valmiiksi silti sain. Vaikkakin pienen ystäväni pinkki kausi onkin jo mennyt ohi :) Ehkä tämä silti löytää käyttäjänsä. Ihanan lämmin ja sopivan kokoinen tuubihuiviksi.

Again I'm trying to finish my unfinished objects aka UFO's. I started this tube scarf only two years ago :) I just didn't memorize the pattern and I had to constantly refer to the pattern for help. While years have gone, my little friend has changed her favourite color. It's not pink anymore. But I think I can find someone that likes this colour too. The pattern is only in Finnish, but you can find the chart there tough. I used 3,5 mm needles.

4 kommenttia:

 1. Hyvä että sait yhden ufon pois varastoitumasta. Malli on hieno mutta kyllä on värikin!!!

  VastaaPoista
 2. Parempi myöhään kuin milloinkaan. Kaunis huivi! Migreeni on kyllä ikävä vaiva. Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 3. Ikävä kumppani sinulla, toivottavasti saisit vaihdettua vähän jouluisempaan :/
  Kaunis kauluri, neitien värimieltymykset tuntuvat vaihtuvan tuulensuunnan mukaan, mutta tuolle varmasti löytyy käyttäjä!

  VastaaPoista
 4. Oi, tää on ihana!!! Väriä sitä olla pitää :-D. Mullakin on tuo ohje, mutta en ole sitä ikinä tehnyt. Enkä tiedä teenkö, jos mallia ei opi ulkoa... sellaiset on tosi työläitä. Mutta lopputulos on ihana!!!

  VastaaPoista