keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Pieni pussukka / Teeny Tiny Mini Zipper Pouch

Jos ompelu sujuu liian helposti, niin siihen on aina koira haudattuna, kuten tälläkin kertaa. Työkaverini täytti vuosia ja kerran mainitsi, että tarvitsisi pikkurahoille pienen pussukan, koska lompakosta se puuttuu. Tämän tallensin korvan taakse ja syntymäpäivän tullessa päätin lahjan toteuttaa. Olin hillonnut tuota pientä Marimekon värikästä kangaspalaa ja päätin käyttää sen ystäväni pussukkaan.


Tein tarkasti kuten ohjeessa sanottiin. Ohje löytyy So Sew Easy blogista. Kaikki sujui kuin tanssi, kunnes pussukka oli valmis. Nuo päätylenkit olivat aivan järkyttävän isokokoiset! Toki en varmasti ommellut niitä tarpeeksi lähelle saumaa, mutta silti. Ne olivat minusta niin järkyttävän isot, että päätin purkaa.


Kyllähän se purkaminen jälkensä jätti, enkä ollut yhtään tyytyväinen tähän kierohkoon pussukkaan, mutta en malttanut hilloamani kankaan vuoksi heittää sitä roskiin (hamsteri mikä hamsteri).


Ihan ei osunut enää kohdakkain päätylenkit vetskarin kanssa toisella kertaa. Vieläkin olisin voinut lyhentää noita lenkkejä, mutta näillä nyt mentiin. Sisälle pirteää pinkkiä kangasta.


Tällainen pussukka toimisi myös kuulokkeille, avaimille tai muille pikkutavaroille. Mutta ensi kerralla teen paljon pienemmät päätylenkit. Mutta lahja on annettu, eikä lahjaa sovi niin tarkasti katsella :) Toivottavasti oli mieluinen.


My friend had a birthday. I remembered that she had once mentioned that she would need a little pouch for her coins. I decided to make one. I had saved this old Marimekko's piece of fabric and decided that it would be perfect for my friend. This pouch pattern was from So Sew Easy blog. It was really easy to make, but those end tabs were huge. I had to unravel almost the whole pouch and make the tabs a bit smaller. I didn't get it back as nicely as I did at the first time, but it had to do this time. I hope she liked this pouch :)

4 kommenttia:

 1. Kangas on tosi kiva, kyllä se pienet vinoudet häivyttää:) Ihan hyvä pussukka se on.

  VastaaPoista
 2. Tulipa siitä kiva pieni pussi! Kaunis on kyllä tuo kangaskin, en ihmettele miksi olet sitä säästellyt :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kangas, tosi kaunis pussukka ja myöskin käytännöllinen:)

  VastaaPoista
 4. Nätti on kuin mikä! Ja ensi kerralla tulee suoraa sopivan kokoiset lenkitkin :-)

  VastaaPoista