lauantai 31. toukokuuta 2014

Puutarhapiilo mekko / Summer Dress

Kerrankin onnistuin tekemään jotain sellaista, jota ei valmistumisen jälkeen ole paljon kaapissa näkynyt. Kuvauskin teetti ongelmia, sillä mekossa oli monesti jo sellaiset tahrat, ettei siitä voinut kovin edustavaa kuvaa ottaa. Tässä kuitenkin kutakuinkin freesinä :)


Kangas on aivan ihastuttava Selian Puutarhapiilo, jota valitettavasti ei ainakaan tällä hetkellä ole saatavissa. Mekon kaava on Ottobren 3/2013 lehdestä. Jätin vain vyötärönauhan pois. Muutoinhan tässä ei paljon ompelemista ole, mutta tuo pääntien ja olkaimien resori, joka kieltämättä tuotti omat vaikeutensa. Hieman liian isolla koolla tein, mutta kyllähän sitä vielä kasvetaan.


Taakse jätin olkaimiin vähän extraa ja ompelin olkainten päät kevyesti käsin kiinni, jotta niitä voi tarpeen tullen jatkaa. Poseerauselkeet ovat jo hallussa :)


Näitä saisi kuulemma ommella lisää.


Finland is not usually that hot, but sometimes we also need hot weather dresses. This dress is made of Selia's Puutarhapiilo (freely translates like hidden place of garden). Unfortunately it is now out of stock, but maybe someday they will have it in shop again. The pattern is from Ottobre magazine 3/2013. I have had difficulties taking pictures of this dress, because it has been in use so much :)


1 kommentti: