tiistai 20. toukokuuta 2014

Matkakotelo teepusseille / Teabag Pouch

Minulla on ystävä, jonka kanssa saan jakaa kaikkea käsitöihin liittyvää, niin myös vierailut käsityömessuilla. Messuilla olemme kuitenkin suurina teen ystävinä törmänneet tähän "ongelmaan", että aina on tarjolla Liptonin keltaista teetä pienistä pahvimukeista yli kahden euron hintaan. Syntymäpäiväsankari sai tähän nyt helpotusta ainakin siinä muodossa, että voi ottaa mukaan haluamaansa teetä. Tämä pieni pakkaus sujahtaa mukaan kätevästi vaikkapa käsilaukkuun.


 Ja miten tämä toimii käytännössä: sujautetaan taskuun teepussit ja taitellaan matkavalmiuteen :) Malli on kirjasta Patchwork, Please! kirjoittajana Ayumi Takahashi. Hieman piti tietysti soveltaa mallia, kun en ihan jaksanut kaikkea suomentaa. Mutta ihan näppärä malli. Mukava tuliainen tai lahja teen ystävälle.

I have a friend who likes tea as much as I do. But whenever we have visited craft exhibitions, they serve only really basic Liptons Yellow tea. For my friend's birthday present, I made this Teabag Pouch, so she can bring her own tea with her. The pattern is from Ayumi Takahasi's pattern book "Patchwork, Please!". I did a little improvisation, because I was lazy following instruction :)

2 kommenttia:

  1. Kiva idea! Tuollaiselle olisi käyttöä täälläkin :)

    VastaaPoista
  2. Tää on niiiiiiin hieno! Ja ihana hätävara pahan teen kammoajalle...

    VastaaPoista