lauantai 3. toukokuuta 2014

Pussukka kuulokkeille / Circle Zip Earbud Pouch

Löysin tämän ohjeen kuin tilauksesta. Perheessämme on useat korvanappikuulokkeet ja johdot aina sotkussa. Myönnettäköön, että myöskään nuo korvaan tungettavat pehmusteet eivät ole aina kovin esteettisen näköiset. joten ne on hyvä piilottaa pussukaan piiloon.


Ensimmäisestä koeversiosta tuli turhan pieni. Tein sen liian isoilla saumavaroilla. Kaavassa ei myöskään ole jätetty saumavaroja vetoketjureunaan, enkä niitä hoksannut siihen lisätä. Mutta seuraavista versioista tuli kyllä paremman kokoiset.


Ohjeen pussukkaan löydät täältä (klik). Ohje on englanniksi, mutta kuvat ovat selkeät, joten onnistuu vaikka englantia ei täydellisesti hallitsisikaan. Itse käytin tuota ilmaisversiota. Voi olla, että saumavara on lisätty tuohon päivitettyyn maksulliseen versioon, mutta ilmaisversiokin on ihan toimiva. Päälikankaan taustapuolille silitin tukikankaan, sillä minulla ei ollut tarpeeksi ohutta vanulevyä.


Ja kuten tapana on, niin näitäkin ommellaan lisää :)


I found a perfect pattern for myself. This Circle Zip Earbud Pouch tutorial. We have several earbuds in our family. The wires are often messed up and those soft ear cuffs are not such a pretty sight. The pattern was easy to sew. I used the free version. You can find the pattern from here (click). As usual, I will sew more of these :)

6 kommenttia:

 1. Nää on kyllä niiiiiiiiin ihania! Sä oot kyllä oikea pussukkamestari :-D

  VastaaPoista
 2. Laitoin sinulle hieman sähköpostia, tiedoksi vain. ;)

  VastaaPoista
 3. Ei tainnut mun sähköposti päästä perille, vaan pomppasi takaisin. Yritin mainostaa yhtä tapahtumaa (https://www.facebook.com/events/362829467191752/?ref=5), kun olen ilmoittanut sinne itseni ja vanhan harmaapäänallen muorin, mutta osallistujia ei näytä olevan ainakaan vielä tarpeeksi, että kurssi toteutuisi. Siksi ilmoittelen ihmisille, joita saattaisi kiinnostaa kolmivärivirkkaus. Sitä olisi tarjolla Molla Millsin opastuksella 18.5. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ei tullut perille. Kävin juuri katsomassa. Mutta kiitos vinkistä! Ilmoittauduin jo :)

   Poista
 4. Hauskaa! Toivottavasti kurssi siis toteutuu ja nähdään sunnuntaina! Pelkään kyllä että vanhan harmaapäänallen muori voi olla kauhuissaan, kun joutuu ottamaan yhtä aikaa käteensä kolme eriväristä lankaa. ;)

  VastaaPoista