perjantai 27. heinäkuuta 2012

Decoupage kynttilään / Decoupaging a Candle

Sain ystäviltäni aivan ihania pöllöservettejä. Ne olivat lähes liian kauniita käytettäväksi. Silloin mieleeni tuli messuilta ostamani decoupagelakka kynttilöille. Päätin kokeilla.


Leikkasin kuvion tarkasti irti ja sivelin kynttilän pintaan lakkaa. Suurimmilta rypyiltäkin vältyttiin. Ja tällainen siitä tuli....


Mukavaa hommaa ja onnistuu lapsiltakin. Hieman on mopo karannut käsistä viime postauksen jälkeen. Tiskirättejä on nyt yhden sijaan valmistunut yksitoista :)


Olen kokeillut kahdenlaista reunaa ja tykästynyt pyöreämpään. Ohjeesta poiketen olen tehnyt raunaan piilosilmukan sijaan kiinteän silmukan. Jospa nämä nyt olisivat tässä. Mutta koskaan ei pidä sanoa ei koskaan :)


My friend gave me such nice owl serviettes that I couldn't use them for wiping my mouth. I transferred them with a decoupage technique onto the candle. This lacquer is specially made for candles.

It has gotten a little out of hand with the wash cloths. I have made 11 of them! :)

1 kommentti:

  1. No jopas tiskirättejä syntyi monta! Mutta kyllähän niitä tarvitseekin -ja kivoja lahjaksikin:) Kauniita pöllö -lautasliinoja... Ja kynttilässä sitä voi ihastella pidempään.

    VastaaPoista