torstai 28. helmikuuta 2019

Kahden sauman penaaleja

Myönnetään. Tulen vähän jälkijunassa näissä asioissa. Nyt vasta kokeilin näitä aikaa sitten hitteinä olleita kahden sauman penaaleita, joiden ohje löytyy Katkeamaton ompeluketju blogista.


Lyhensin erään pienen ystäväni verhoja tässä taannoin ja verhokankaasta jäi pieni kaistale kangasta. No, mitäänhän ei heitetä pois ja silloin jo päätin että teen tästä jotain pientä verhojen omistajalle. Aika kivasti tuo kangas asettui niin, että sekä Anna, että Elsa saatiin etuosaan.

Tein myös samalla syntymäpäivälahjan toiselle pienelle neidille. Toiseen kirjoin käsin nimen ja toiseen löysin silitysarkilta nimen. Kirjottu nimi meni harmittavasti vinoon, vaikka kuinka piirsin apuviivoja. Mutta eräällä kirjontakurssilla opettaja sanoi, että kirjoessa ei pidä tuijottaa virheisiin vaan kokonaisuuteen. Näin päätin tehdä.


Sisäkangas sävyihin sopivasti tottakai.


Nimi kyljessä ei ole ihan ongelmaton, sillä penaalin ollessa auki, teksti on suorassa, mutta suljettuna ollessa, teksti on vinossa. Tällaisen pilkun tarkan tekijän on sitä vähän vaikea sietää :)
Mutta mukava ohje ja tähän käy pienetkin kangastilkut. Pidän myös siitä, että penaalin ollessa avoin, on kynät helppo ottaa penaalista pois.

2 kommenttia:

  1. Kivasti hyödynsit kuvakankaat! Teksti näyttää olevan ihan kohdillaan kummassakin penaalissa, kyse on siitä, mihin nimen paikkaa suhteuttaa. :D

    VastaaPoista