tiistai 8. toukokuuta 2018

Tilkkupalloja kera ilmapallon

Vapun alla päätin ilahduttaa muutamaa pientä ystävääni näillä tilkkupalloilla.


Idean sain Hääräämön blogista. Varsinainen ohje löytyy Edeltraud mit Punkten blogista saksaksi. Vaikka hieman osaankin saksaa, ei pallon ohjeen seuraamiseen tarvitse kielitaitoa. Kuvat ovat hyvät.


Ensin ommellaan sivukappaleet yhteen. Tärkeää on muistaa jättää saumanvarat ylös ja alas. Sitten ommellaan aukko pallolle päätykappaleeseen ja se kiinni sivukappaleisiin. Viimeiseksi toinen päätykappale. Ensimmäisen pallon ompelin prikulleen ohjeen mukaan. Toisen jo vähän löysemmin rantein. Kummallakin tavalla onnistui.


Ilmapalloa ei tosiaan tarvitse välttämättä solmia. Riittää kun sen kiepauttaa muutaman kerran ympäri ja työntää aukon reunan alle. Päälikangas antaa pallolle hyvin ryhtiä ja sen kanssa on mukava pelata lentopalloa tai muita pallopelejä. Heti sain tilauksen teiniltä tehdä tällaisen kesäksi rannalle. Menee pieneen tilaan kassiin ja on mukava pelata vaikka rantalentistä. 


Todella kiva idea. Näitä pitänee tehdä lisää. Helppo postittaa ja mukavasti saa tuhotuksi tilkkuja.
2 kommenttia:

  1. Ajattelin jo, että jäisi minulta tekemättä, kun vanulla täyttäminen ei ole lempparihommiani. Mutta eihän tätä vanulla täytetäkään! Kiitos ideasta!

    VastaaPoista