sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Pussukka vanhoista farkuista / Pouch Made Of Old Jeans

Minulla on kasa farkkuja, jotka sain myytäväksi kirpputorilla. Ne eivät menneet kuitenkaan kaupaksi, sillä niiden edellinen käyttäjä oli niin lyhytjalkainen, ettei suurta kysyntää farkuille ollut. Niinpä olen päättänyt käyttää farkut hyödyksi toisella tapaa. Löysin mielenkiintoisen ohjeen Villa ja Villa blogista ja päätin kokeilla.


Ohje oli todella hyvä ja kirjoitettu niin, että myös vasta-alkajakin pääsee hommaan käsiksi. Täytyy myöntää, että kyllä tässä itsekin täytyy vielä harjoitella noita kulmien ompelua. Samoin valokuvauskurssi olisi paikallaan. Vaikka kuinka yritin pussukkaa kuvata, näyttää se kaikissa kuvissa jotenkin epämuodostuneelta. Mutta näillä mennään :)


Aplikoin joskus aikasemmin leikkaamani sydämet tuohon kylkeen.


Ja sattuipa kaapistani löytymään joskus Tigerista ostamaani sydännauhaa, joka sopi mainiosti tuohon aplikoidun sydämen ruutukuosiin. Myös tämä pussukan sisältä kuvaaminen on mukavan haasteellista.


Tämä pussukka on tehty ohjeen pienemmällä koolla. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ohje. Minullakin on jo leikattuna kaksi seuraavaa pussukkaa.


I have many old jeans and I decided to sew something from them. I saw this nice pattern from "Villa ja Villa" blog and wanted to try it. Well, I need some practice with the corners, but otherwise I like this. This is the smaller size of the pouch. I have already cut a few more of these and you'll see them later on in my blog. 

6 kommenttia: