lauantai 28. toukokuuta 2016

Monen taskun pussukka / Sew Together Bag

Harvoin ostan näin kallista ohjetta (tietämättä, että se todella kannattaa), mutta tämä pussukkamalli kiehtoi minua niin paljon, että päätin ostaa. Ystävälläni oli syntymäpäivä ja ajattelin, että hän voisi pitää tällaisesta myös.


Malli on Sew Together Bag. Suunnittelija on SewDemented. Ohje löytyy täältä (klik). Ohjeella on kirjoittamishetkellä hintaa 10,80 €. Ostan jonkin verran kyllä ohjeita ja täytyy sanoa, että tämä oli kyllä ohjeistukseltaan sieltä huonoimmasta päästä. Kuvia oli vain vähän, mutta tekstiä kyllä senkin edestä. Olisi voinut jäädä ompelematta, jollei The Quilt Barnista olisi löytynyt todella hyvät kuvalliset ohjeet (klik).


Itse asiassa tämä pussukka oli loppujen lopuksi yllättävän helppo ommella. Vetoketjuja toki on neljä, mutta ne on helpot ommella. Tässä työssä voi todella käyttää tilkkuja hyödyksi, jos haluaa oikein irrotella. Minä olin tällä kertaa astetta hillitympi. Päälikankaana on Marimekon Pukettia ja sisällä Eurokankaan pilkkuja ja sydänkangasta, joka on jo niin vanhaa, että on vaikea sanoa sen alkuperästä. Ompeluvaiheessa pääliosa näyttää tältä:


Takaosa taas tältä:


Viimeistä vetoketjua ommellessa mietin, että mahtavaa! En ole ollenkaan tyrinyt. Kunnes käänsin työn, niin sieltähän se löytyi, virhe :)


No se opettaa aina. Tähän pussukkaan mahtuu kyllä muotonsa ansiosta paljon tavaraa ja järjestelmällisyyttä rakastava saa kaikki tavaransa järjestykseen.


Erityisesti tuon päävetoketjun muodostamat kantokahvat miellyttävät.


Ehdottomasti aion ommella näitä lisää. Ainakin yhden itselleni :)

I don´t usually buy this expensive pattern, unless I know they are worth it. This pattern was so nice looking, that I wanted to try to make it. The pattern is from SewDemented and it's called "Sew Together Bag". The pattern was quite a disappointment, because it didn't have many pictures. As I don't speak native English, it was quite difficult to understand a mostly written pattern. I was so relieved when I found The Quilt Barn's Sew-A-Long directions! Now it was easy to sew! Top fabric is Marimekko's Puketti. I really think this bag was easy to sew. It is also really handy and I need to sew one for myself. This one is  for my friend as a birthday present.

7 kommenttia:

 1. Upea lopputulos! Ystävä varmasti pitää tästä.

  VastaaPoista
 2. Siitä tuli oikein sievä ja siisti, hieno lahja! Itse tein tuon pussukan kurssilla, en tiedä miten olisin kotona selvinnytkään :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on hieno ja kauniin värinen kangas.
  Olin kerran kurssilla jossa tuo malli opetetiin mutta luulin että en tykkää siitä ja tein jotain muuta opetuksen aikana. Nyt huomaan että luulin väärin:)

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä niin hieno ja ihana ja taidokkaasti tehty ja kaunis ja käytännöllinen ja ja ja... Itse en ryhtyisi tällaisen ompeluun ikinä! Olen siis onnekas, kun on olemassa ystävä, joka handlaa nämä kaikenlaiset pussukat :-)

  VastaaPoista
 5. Ihana pussukka pinkistä Puketista! Olet kyllä taitava!!!

  VastaaPoista
 6. Onpa kerrassaan ihana pussukka. Ja niin käytännöllinen.

  VastaaPoista