keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Kynäpidike-kirjanmerkki magneetilla / Magnetic Bookmark And Pen Holder

Minulla on tapana tehdä jotain pientä muutamille ystävilleni ystävänpäivänä. Sairastelujen vuoksi jäi todella viimetippaan ja sainkin nämä postiin vasta ystävänpäivänä. Siksi esittelen nämä vähän jälkijunassa, jotta lahjan saajat ovat lahjansa varmasti saaneet.


Tämä on sarjassamme tarvike, jota et ole koskaan tullut ajatelleeksi tarvita. Mutta kuinka kätevä on laittaa kynä esim. kalenterin väliin juuri sen viikon kohdalle, jota eletään. Joten toimii samalla kynätelineenä ja kirjanmerkkinä. Päätin, että teen nämä jo olemassa olevista tilkuista, enkä leikkaa uusia. Siispä kirjava valikoima, kuten ovat ystävänikin. Kukin omalaatuisensa.


Olin joskus ostanut tällaista BigShot leikkuriin sopivaa magneettilevyä. Se ei ole järin vahvaa, joten kankaan välistä se ei olisi tarttunut enää paperin väliin. Niinpä päätin kokeilla voisiko sen ommella ja voihan sen.Vaihdoin 90 neulan ja hyvin ompeli.


Ensimmäinen ompelus ei ollut järin hieno, mutta harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa. Katsoin kellosta, niin aina yhden kynäpidikkeen leikkaamiseen ja ompeluun meni aikaa 15 minuuttia. Ohjeen löydät Lorelei Jaynen blogista.


Kuten aina, suutarin lapsilla ei ole kenkiä. Annoin nämä kaikki pois. Oma kalenterini on vielä ilman kynäpidikettä, eikä tämä olisi hullumpi ristikkokirjankaan välissä. No tässä kuitenkin poseeraus miltä se olisi voinut näyttää :)


Näitä oli kyllä mukava ommella, joten voinen tehdä muutaman lisää.

I wanted to make something small but nice for my friends as a Valentine's Day gift. In Finland we celebrate it as a friendship day and we give or make something nice for our friends. It is not that big of a deal in here, but I think it is nice. You'll find the pattern from Lorelei Jayne's blog. I used my old fabric stash so every pen holder is unique. I counted that it took 15 minutes to cut the fabric and sew the pen holder so it was ready. I sewed the magnet panel to the top of the holder because the magnet wasn´t that strong. 

6 kommenttia: