keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Merinovillahuivi / Scarf From Merino Wool Fabric

Vierailtuani kerran Jyväskylän Kangaskaupassa näin tällaisen ihanan merinovillahuivin kaupan seinällä. No sellainenhan oli itselleni saatava. Jos olisin ostanut tarvikkeet vain yhteen huiviin, olisi kangasta jäänyt hukkaan reilummalti. Päätin ostaa puolentoistametrin palan, josta saisin neljä huivia, eikä hukkapalaa jäisi.


Ensimmäisen huivin päätin tehdä itselleni. Reunat saumurilla surauttaen ja sitten taitos ja nauha kiinni huiviin. Helppoa, mutta jokseenkin haasteellinen kangas aiheutti omat hampaiden kiristykset. Mutta onnistui! Kangas on kotimaista merinovillaa ja sitä löytyy täältä.


Kangas on niin ihana ja lämmin kaulassa. On ollut itselläni kovassa käytössä ja on säilyttänyt muotonsa. Reunusnauha on sopiva stressilelu jos aika sattuu käymään pitkäksi :)


I visited "Jyväskylän kangaskauppa" store and saw this nice triangle shaped scarf there. They told me the instructions and I bought the fabric and ribbon from there to make four scarves. By making four scarves, there was no leftover fabric. The fabric is 100 % merino wool and it feels wonderful. I have still three more scarves to make :)

2 kommenttia: