keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Myrtit / Myrtit Socks

Sukkakalenteri on edennyt heinäkuuhun. Tässä kuussa olivat vuorossa Myrtit.


Lanka: 7 Veljestä
Puikot: 3,5 mm
Langanmenekki: 113 g

Koska sukkia on tullut tehtyä muutamia jo tälle vuodelle, ajattelin kokeilla jotain uutta. Minulla on ollut nämä sukkablokit jo vuosia, mutta en ole niitä käyttänyt muuta kuin kuvauksessa. Nyt päätin kostuttaa sukat ja kuivattaa blokeissa. Tässä lähtötilanne:


Jokseenkin supussa olevat sukat. Sitten vain sujautettiin blokkeihin ja annettiin kuivua.


Kyllähän näistä kauniimmat tuli, joten enköhän jatkossakin näitä käytä. Omaa laiskuutta on vain tainnut olla. Mutta olisi kyllä kiva kutsua näitä blokkeja jollain suomenkielisellä nimellä, mutta taitaa olla niin vakiintunut tuo blokki sana. Jonkinlaiset sukattimet nämä voisivat olla :)


Mutta en pettänyt lukijoita tälläkään kertaa. Kyllähän tälläkin kertaa toisesta sukasta löytyy se tavaramerkkini, eli virhe. Siitä vain etsimään :)


Calendar With Sock Patterns has now proceeded to July. This pattern is called "Myrtit". The pattern is only in Finnish. I used Novita´s 7 Veljestä yarn. Again, I made one mistake. Can you find it from the picture above?

3 kommenttia:

 1. Kauniit valkoiset Myrtit! Pitäisi varmaan ostaa itsekin sukkablokit, niin kivasti nuo sukat "avautuu" niillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aion nyt itsekin ryhtyä näiden aktiivikäyttäjäksi :)

   Poista
 2. Suloiset sukat! Ja varmaan kätevät nuo "sukattimet" :-). Niin ja taisin sen virheenkin löytää, mutta jonkin aikaa piti tiirailla...

  VastaaPoista