sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Kässypussi / Bag For Your Crafts

Olin jo pitkään haaveillut käsityöpussista, jonka avulla voisi neuloa seistessä tai mikäpä jottei kävellessäkin. Sellainen löytyi kuin tilauksesta Tuuma&toimi blogista nimellä kässypussi. Niinpä joululahjoja miettiessä tämä oli ykkösenä mielessä neuloville ystävilleni. Malli ja ohje on todella helppo ja hyvin kirjoitettu. Hieman kavensin käsivarrelle tulevaa kahvaa, mutta muutoin tein ohjeen mukaan.


Kävin ostamassa Marimekon Kaneliruusu kangasta pienen palan. Pussukkaan mahtuu hyvin tekeillä olevat sukat tai pienehkö huivi.


 Kaneliruusuun sopi hyvin vuoreksi Eurokankaan pilkkupuuvilla.


Finlaysonin tehtaanmyymälässä käydessä tarttui käsiini tämä hauska Muumi-kangas. Silmiini pisti heti puikkoja heilutteleva hahmo ja sehän suorastaan vaati tulla kankaaksi kässypussiin :)


Vuorena Ikean ruutupuuvilla.


Toinen pussukka meni Muumi-fani ystävälleni ja ajatelkaas, toisen pidin itselläni. Harvoin tulee tehtyä mitään itselleni, mutta tällaisen tarvitsin. Koskaan ei ole liikaa pusseja keskeneräisille projekteille :) Kiitokset Johannalle ohjeen jaosta.

I have wanted to make myself a knitting bag where I can keep my knitting while standing or walking. I am so busy that I need to knit while walking :) I found this pattern from the blog Tuuma&toimi. The pattern is only in Finnish. I used Marimekko's fabric and Finlayson's Moomin fabric. I saved one Moomin one for myself and gave others to my beloved knitting friends.

3 kommenttia:

 1. Nää on niin hienoja! Kiitos vain, käytössä on jo!

  VastaaPoista
 2. Kivat kankaat sinun käsityöpussukoissa. Tein tuon mallisia joskus vuosia sitten ja yhteen tein tuon "sangan" kahdesta osasta ja nappikiinnityksen. Nyt se on helppo laittaa esim. nojatuolin käsinojaan roikkumaan ja kudin on siinä helposti saatavilla ja lankakerä pussissa eikä lattialla koiran vietävissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea tuo nappikiinnitys, kiitos vinkistä :)

   Poista