tiistai 11. helmikuuta 2014

Disney Animator nuken vaatteita / Clothes for Disney Animator Dolls

Meidän seinien sisällä majailee yksi Disney Animator nukke. Niitä majailee myös kummitytön ja muutaman muunkin onnekkaan nurkissa. Siispä oli aika laittaa pystyyn nukenvaatetehdas. Paita, housut ja pikkuhousut valmistuivat jämätilkuista. Kaavoihin olisi suosiolla saanut lisätä isommat pukeutumisvarat, jotta olisi pientenkin helpompi pukea, mutta asiasta viisastuneena teen seuraaviin.


Paidan ohje täältä (klikkaa), leggarien ohje täältä (klikkaus) ja pikkuhousujen kaava täältä (klik klik). Ja samaa settiä lisää...


Prinsessa ei ole prinsessa ilman mekkoa. Kaksi Riine mekkoa valmistui Mekkotehtaan ohjeella (klikkaa). Molempia hihamalleja tuli kokeiltua. Tuli ostettua tämän kaavan innoittamana myös Mekkotehdas kirja, joka on aivan ihana!!We have one Disney Animator Doll and also our friends have those. So it was time to make some doll clothes. Patterns are only in Finnish. It is nice way to use your fabric stash smaller :)

4 kommenttia:

 1. Oih, onpa hienoja! Hyvää jämäpalojen hyödyntämistä :-). Nuo kukkamekot on kyllä ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näistä vaan ei jämäpalat hirveästi kulu :)

   Poista
 2. Hei! Teetkö vaatteita tilauksesta? Jos teet, millaisilla hinnoilla?
  t. Kiris

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en tee vaatteita tilauksesta. Ei tahdo aika riittää. Mutta kiitos kovasti kysymästä :) Toivottavasti löydät tekijän.

   Poista