lauantai 12. lokakuuta 2013

Susie pussukka / Zippered Pouch Susie

Ei ollut ensimmäinen kerta, kun nettiä rauhassa selaillessani törmäsin sellaiseen malliin, joka oli toteutettava samantien. Niinpä suihkaisin ompeluhuoneeseen ja tällainen siitä tuli (ei ihan kertaistumalla kuitenkaan).


Pikkuisen harjoittelumeiningillä mentiin, mutta kyllä se siitä :) Ohje on aivan ihanilta Pattydoon sivuilta. Tämän pussukan ompelemiseen on ihan oma videonsa, joka löytyy täältä. Video on saksaksi, mutta englanninkielinen tekstitys. Todella selkeä video. Tämä oli niin koukuttava rauhallisine musiikkeineen, että tällainen ompeluholisti voisi katsella videota ihan muuten vain!

 
Ompelin ensimmäistä kertaa videon tahdissa. Haluan ehdottomasti tehdä näitä lisää. Alla näkee vielä vilausta laskoksista. Kun pussiin laittaa tavaraa, tulee aluskangas hauskasti näkyville.Minulla on myös toinen suuri ilon aihe. Uusi ompelukone. Toki se ei ollut ilonaihe, että suhteellisen uusi, vähän käytetty, kone hajosi. Mutta menneitä on turha murehtia. Uudella koneella eteenpäin!


Once I saw this pattern of Zippered Pouch Susie, I had to run to my craft room and start sewing. This was my first time to sew with help of the video. You can find it from here. The video is in German, but there are subtitles in English. It's a really easy pattern and really relaxing with that peaceful music in the background. Such a great pattern. And it was nice to sew, because I have a new sewing
machine :)

3 kommenttia:

  1. Ihana pussukka! Tämä malli on kyllä kiva ja suunnitelmissa on itsekin tämä joskus toteuttaa. Itse olen samaisen sivuston ohjeella ommellut tähän asti vasta sitä toista pussukkaa :) Ja totta, niitä videoita on kyllä ilo katsella!

    VastaaPoista
  2. Kyllä on kerrassaan herttainen pussukka!!! Kelpaisi minullekin <3

    VastaaPoista
  3. Kaunis pussukka. Ja oon ihan kateellinen sun hienosta ompelukoneesta. ;D

    VastaaPoista