sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Pienempi puikkopussi / Small Needle Holder

Sukkien ja lapasten neulomiseen käytän aina 15 cm puikkoja. Koska kaikenlaisia puikkoja on kertynyt yksi jos toinenkin ja oikeanlaisten etsiminen on jo hankalaa, päätin helpottaa tilannetta kotikonstein. Iltapuhteena ompelin puikoille uuden säilytyspussin. Pala kaappiin jäänyttä Marimekkoa ja pilkkukangasta ja ompelukone hurisemaan.  


Puikot paikoilleen ja ensi kerralla on paljon helpompaa aloittaa uutta työtä, kun ei tarvitse tuntikaupalla etsiä sopivia puikkoja. Ohuemmat KnitPro:t jätin suosiolle niiden alkuperäiseen säilytyspussiin.  

 
Sitten säiltystypussi pienemmälle rullalle... 

 
... ja pussiin.  

 
Pussin ompelin nyt erikseen, kun en jaksanut ruveta kohdistelemaan sulkuläppää puikkopussin yläpäähän. Pussin kanssa puikot voi ottaa mukaan matkalle ja pysyväthän nuo kotonakin paremmassa tallessa :)
I like to knit socks and mittens with 15 cm needles. Problem is that those are always lost. So one night I decided to make a needle holder for myself. Just a few pieces of fabric and sewing. I made a bag for the needleholder, because this way it is easier to carry them with me. I hope now they stay in one place so I don't have to search for them for hours :)

1 kommentti:

  1. Tää on kyllä varmaan kätevä. Mun taas pitäis ommella itselleni sellainen puikkopidike niille lyhyille puikoille, se sun kun oli tosi kätevä, mutta noille lyhyillekin olis kiva saada sellainen. Saa nähdä, milloin ehtisin itse ompelukoneen äärelle...

    VastaaPoista