sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Koukkupussi / Crochet Hook Case

Minulla on ainainen ongelma. Virkkuukoukkuja on kyllä tupa täynnä, mutta ne ovat aina hukassa. Näin lankakaupassa hauskan puikkokotelon, mutta se oli aika hinnakas. Siispä päätin kehitellä oman versioni. Tähän koukkupussiin laittaisin vain näitä isopäisiä koukkuja, siispä sen pohjalta aloitin suunnittelun.Halusin jollain tapaa suljetun pussukan, jotta koukut eivät kassissa ollessaan putoaisi kassin pohjalle. Ratkaisin asian läpällä, joka sulkeutuu nepparilla. Kankaaksi valikoitui vanha suosikkini.Nepparikiinnityksen sijaan voisi laittaa napin, magneetin tai tarranauhaa.Ja tässä pussukka tehtävässään. Koukkuja ei kyllä kuvaushetkeksi löytynyt kuin kolme. Täytynee etsiä loputkin ja laittaa talteen. Näitä pussukoita luulen tekeväni vielä lisää.


Itseäni huvittaa se, että ompelemalla voin kehitellä omasta päästäni vaikka minkälaisia juttuja, mutta sama ei onnistu neulomalla tai virkkaamalla. Silloin tarvitsen tarkan ohjeen :)

I have a lot crochet hooks, but those lie around my house. When I need them, I can't find them. I saw a hook case in a yarn store, but I think it was quite excpensive. So I decided to make it myself. It is funny that I can design my own sewing patterns, but I can't crochet or knit anything without a pattern :)

5 kommenttia:

 1. Tosi hieno koukkupussukka. Itse väkersin aikaa sitten vähän vastaavi, mutta ompelutaitoni on melko alkeellinen joten en saanut yhtä kaunista jälkeä aikaan. Ja tuo läppä on ihan ässä keksintö!

  VastaaPoista
 2. Hieno! Ja tosi kaunis kangas. Itselläni koukut on tuohipötkylässä, jonka sain muinoin äitiltä.

  VastaaPoista
 3. Hei! Blogisurffaukseni myötä löysin blogiisi ja liityin samantien lukijaksikin. Ihastuin muun muassa tähän koukkupussukkaan, kaunis ja käytännöllinen! Tällainen tekisi mieli tehdä itsellekin, saanko käyttää ideaasi?

  VastaaPoista
 4. Hienoa saada sinut lukijaksi :) Ilman muuta ideaa saa käyttää. Ideat on tarkoitettu jaettaviksi!

  VastaaPoista