lauantai 13. huhtikuuta 2013

Happa hattu / Happa Hat

Ihanainen Sadelma esitteli minulle tekemänsä Happa hatun ja se oli niin ihana, että pakkohan sen tekoa oli kokeilla. Ohje on maksullinen ja se löytyy täältä.


Lankana Dropsin Nepal. Puikot 5 mm. Lankaa hattuun meni kaksi kerää ja ripaus kolmannesta. Valmis, päätelty hattu painoi 100 g.


 Hattuun oli useampi malli. Voit valintasi mukaan neuloa pitkän, lyhyen, leveän tai kapean. Neuloin omani "Short Hat" versiolla.  Mallikuvio oli mukava neuloa. Sopivasti vaihtelua, mutta ei kuitenkaan liian vaikea. Hattu on päässä hyvä. Toisaalta, muutaman kerroksen olisi voinut neuloa vähemmän resoria, sillä aika alas omassa päässäni hattu tuli. Käyttötarkoitus tälle pipolle on lenkkipipo, joten saakin mennä reilusti korville. Hattu on kauniin luumun värinen, mutta synkkänä päivänä sisällä otetut kuvat eivät tuo oikeutta värille.My friend showed me her Happa Hat that she had made. It was so nice, that I wanted to do one for myself too. Pattern is in English and you can find it from here. The pattern is worth buying.
I used Drops Nepal yarn and 5 mm needles. It took a bit over two skeins of yarn. The completed hat weighed 100 g. My hat is made with the Happa Hat's "Short Version".

1 kommentti:

  1. Oi, tästä tykkään!!! Täytyy varmaan hankkia tuo ohje itsellekin. Tykkään lehtikuvioista, nyt on puikoilla lehtikuvioinen huivi. Tovi voi mennä ennen kun se valmistuu, mutta toivotaan että sekin päivä vielä koittaa. Minkäköhän värisenä tuon tekisi...?

    VastaaPoista