maanantai 20. elokuuta 2012

Virkattu kolmiohuivi / Triangle shaped scarf

Paljon olen saanut viime päivinä aikaiseksi, mutta blogiin kirjoittaminen on siinä sivussa unohtunut. Aloitetaan vanhemmasta päästä. Lomalla kävin ystäväni kanssa Tampereen Lankamaailmassa. Huomasin hyllyssä ohjeen kolmiohuivista, jollaista olin miettinyt itselleni talveksi. Vaikka huivin olisi voinut tehdä mistä tahansa kotona odottavasta langasta, niin pitihän se toki ostaa ohjeessa mainittu lanka :) Lankana oli Mark & Kattensin Fame Rand.

Lanka oli siitä mielenkiintoinen, että yhtenä kierteenä oli tavallista ohutta ompelulankaa. Silti helppoa virkata. Ompelulanka tukee kyllä mukavasti villaa, eikä huivi ole liian lörppö.


Huivimalli oli niin nopea ja helppo, että saattaapi tulla tehtyä joskus toinenkin. Värien vaihtelu tulee huivissa mukavasti esiin.


Eipähän palele syksyllä :)


I went with my friend to a store called Lankamaailma. There was this nice and easy pattern for a triangle shaped scarf. The yarn is Mark & Kattens Fame Rand. The yarn has a black acrylic thread running through the yarn. The yarn was really nice to crochet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti