tiistai 13. joulukuuta 2011

Pikkujouluja ja pussukoita

Vietimme tänään lankaystävien kesken pikkujouluja. Jokainen toi mukanaan pienen paketin ja "joulupukki" sitten jakoi ne uudelleen jokaiselle osallistujalle. Minun kohdalleni sattui jotain oikein ihanaa, katsokaa vaikka....


Tällainen pienen pieni, taitavasti virkattu lintunenhan se oli pakettiini pyrähtänyt. Minua hymyilytti, sillä ei olisi voinut oikeampaan osoitteeseen saapua. Viikonloppuna nimittäin sain itsekin valmiiksi pari kovin tutulla lintuhahmolla varustettua joululahjaa.


Pienelle Angry Bird fanille valmistui tällainen pieni pussukka. Pussukan malli on jo aiemmin esitelty blogissa. Angry Bird kangasta saa Eurokankaasta. Kankaan ainut huono puoli on, että puolen metrin palaan osuu tuurilla vain muutama värillinen hahmo ja loput mustavalkoisia. Laskin, että tulee halvemmaksi ostaa tarvittavat kangastussit ja värittää mustavalkoiset kuvat, kuin ostaa kangasta lisää. Toimii kuitenkin mielestäni ihan hyvin mustavalkoisenakin, kuten kohta näette. Mutta tähän pussiin tein sävyyn sopivan sisustan:


Toiseen pussukkaan tulikin sitten mustavalkoinen kuva. Ei minusta hullumpi sekään.


Kuvassa salamavalo saa kyllä kukkakuvion kuultamaan linnun alta enemmän kuin luonnossa. Tähän pussiin tein mustan sisustan, joten sitä ei tullut kuvatuksi. Tällaisin lintuaihein tällä kertaa.

2 kommenttia:

  1. Ihania vihaisia lintuja:) Hyvin tuo mustavalkoinenkin toimii.

    VastaaPoista
  2. Eikös joulun lintu ole aina punainen, joten tuo sopii hyvin pikkujoululahjaksi. ;)

    VastaaPoista