maanantai 26. joulukuuta 2011

Joululahjapaljastuksia.....

Muutamia tekemiäni  joululahjoja en voinut blogiini laittaa etukäteen, sillä tiesin saajan lukevan tätä. Siispä muutamia tekeleitä tässä...

Kummilapselle ja hänen veljelleen tein neuvolakortin kannet. Nimet kirjailin kanteen.Koska ompelukoneessani ei ole ä-kirjainta, kirjailin a-kirjaimeen pisteet käsin.
Ystäville pakkasin pieniin sellofaanipusseihin pienen pieniä piparitaloja ja ripottelin päälle sokerilunta. Pakattuna ei näistä tullut otettua kuvia, mutta tekovaiheessa kyllä. Pohjana on pipari, talon runkona Fanipala ja kattona Carneval-keksit. Yhdistin talot sokerikuorrutteella.


Useat ystävät saivat myöskin keksitaikinaa purkissa. Olen muunnellut ainekset Cowgirl cookies- kekseistä, jotka Bakerella on lanseerannut. Etiketiksi liimasin hyvän joulun toivotukset ja ohjeen liimasin kanteen. Ohjeen piilotin kangaspalan alle. Koepaistoin keksit ohjeen mukaisesti ja hyviähän niistä tuli :)Tämän vuoden joulukorttien kanssa tuli vähän kiire, joten niiden piti olla yksinkertaisia. Kynttilän rungoksi leikkasin paperileikkurilla soiroja, jotka liimasin korttiin. Liekkinä on sydämen muotoiset tarrat liimattuna väärin päin. Muistan nähneeni idean jossain askartelulehdessä, mutten muista missä. Tekstit olivat ääriviivatarroilla, mikä ei ollut kiireessä loistoidea, sillä tahtoivat niin kovasti mennä vinoon. Mutta valmiiksi sain ajoissa ja perille menivät.


Ennen joulua kävin myös joulukurssilla Poppelissa. Siellä harjoittelimme tekemään pieniä naulakoita metallilankapunoksella ja merinovilla-enkeleitä.
Täytyy vielä esitellä jo vuosia sitten ristipistoilla tekemäni joulukalenteri. Kalenteri on nyt jo tyhjentynyt lahjapusseista, mutta idea selvinnee tästäkin. Tämä kaivetaan aina joulun alla esille ja siihen tonttu toimittaa pieniä yllätyksiä, jotka ovat yleensä jotain käytännöllistä pientä ;)


Ja jotta päivitys olisi vieläkin pidempi, niin haluan paljastaa, mitä sain joululahjaksi rakkaimmiltani. Painavassa paketissa oli BigShot. Ja kyllä oli hymy herkässä :)


Lankaakin paljastui paketista. Mutta tärkeintä oli kuitenkin joulu rakkaimpien seurassa. Nyt voikin sitten jo alkaa suunnittelemaan ensi joulua. Mitähän sitä valmistaisi.....

1 kommentti:

  1. We LOVE our Christmas presents!! Home-made/Hand-made is so much better anyway!

    VastaaPoista