tiistai 29. maaliskuuta 2016

Tyllialushame / Underdskirt Out Of Tulle

Ilmassa oli suurta juhlan tuntua. Kaupunginjohtaja oli kutsunut kaikki viidesluokkalaiset juhlimaan, niin myös pienen ystäväni. Ja tokihan tilanteeseen täytyi pukeutua asiaan kuuluvalla tavalla. Mekko löytyi Underground kaupasta. Sieltä olisi löytynyt myös tyllialushame viidelläkympillä, mutta se kuuluisa lause pääsi suustani: " tuonhan tekisi paljon halvemmalla itse". Ah, niitä kuuluisia viimeisiä sanoja, jonka jälkeen täytyy ryhtyä hommiin.


Ja halvemmaksihan se tulikin. Yhteensä 11 euroa. Ja omasta työstähän ei koskaan lasketa niitä työtunteja. Alushameen kankaana on eurokankaan Charmeuse neulos, jossa oli antistaattinen viimeistely (toimi hyvin). Tylli kovaa yleistylliä. Muutama tunti meni rypytyksiin....


Kuvissa alushame on jo juhlien jälkeisessä kuosissa. Vähän ryppyisenä, mutta hyvin työnsä tehneenä. Mutta vielä vilaus koko koreudesta. Juuri sopivasti alushame kohotti helmoja.


Seuraavaksi niin monen keskeneräisen homman kimppuun :)

My little friend had a big party to attend to and we found the perfect dress from the Underground store. We found also a nice tulle underskirt, but it cost 50 €. Well, I said those magic words, "It would be so much cheaper to sew myself. And it was - only 11 €! But of course, a lot of work but I like the result. The hem is nicely uplifted.

5 kommenttia:

 1. On hieno ja uhkea helma tyllin kera! Ja hyvin kävis noin ihan vain leggareiden kanssa :-)

  VastaaPoista
 2. Kaunis! Kuka viikeille esiintyi? Joku arveli Paula Koivuniemeä... :D

  VastaaPoista
 3. Sievä asu! Kätevä kun on, niin säästöä tulee :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis asu, ja voi noita kuolemattomia sanoja "tuonhan tekisi paljon halvemmalla itse..."
  Meidän neiti oli samassa tilaisuudessa, ja mekon tuloa jännitettiin ihan viimeisiin päiviin asti. Kasmir oli kuulemma ollut ihana...

  VastaaPoista