sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Virkattu meikkipussukka / Crocheted Cosmetic Pouch

Viime aikoina pääni ei ole toiminut toivomallani tavalla. Kuukauden kestänyt pitkittynyt migreenikohtaus aiheutti käsitöillekin stopin. Ainut mitä ajoittain pystyin tekemään oli yksinkertainen virkkaus. Niinpä sitten syntyikin kolme virkattua pussukkaa. Viimeistelyt on vielä tekemättä muista, paitsi tästä yhdestä. Ohje on Prinsessajutun blogista.


Pussukka on varsin yksinkertainen. Virkataan vain sopivan kokoinen rengas/tuubi, joka ommellaan myöhemmin pussukaksi. Halusin käyttää lankavarastojani joten langaksi valikoitui ohjetta paksumpi Drops Paris lanka. Merseroitu lanka olisi tietysti antanut vähän lisää kiiltoa. Teinitytön pussukkaan valitsin koristeeksi kukan sijaan samaisesta Prinsessajuttu blogista löytämäni tähden. Tähti on virkattu ohuemmasta Dropsin Muskat langasta. Tähtiä on niin mukava virkata, että näitä voisi tehdä lisääkin.


Handmade merkin hankin Paapolta. Pitsivetoketju on Kestovaippakaupasta. Metrivetoketjun etu on siinä, että saa juurikin haluamansa pituisen pätkän, etenkin kun ei aina täysin osaa ennustaa minkä kokoinen lopputulos on.


Pussin takapuolelle en laittanut Handmade merkkiä, vaan ainoastaan tähden.


Nyt täytyisi saada vielä aikaiseksi viimeistellä kaksi odottavaa pussukkaa :)

Since I had a migraine that lasted a month, I haven't done much crafting. Only thing I was able to do during that time was this super simple crocheting. This pouch pattern is from the blog Prinsessajuttu. The star is from the same blog. The patterns are only in Finnish. You can find the handmade tag from Paapo. I actually crocheted three pouches, but I have finished only this one.

3 kommenttia: