keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Batman essu ja tyynyliina / Batman Apron and Pillowcase

Yksi kummipojistamme on suuri Batman fani. Hän on myös innokas leipuri. Niinpä mieleeni tuli yhdistää nämä kaksi asiaa. Tuleehan leipurilla olla kunnon essu.


Kaavana olen käyttänyt Ottobren erikoiskaavaa. Tasku olisi saanut olla alempana, mutta eihän sitä tohtinut nyt Batmanin naaman päälle laittaa.


Taakse laitoin yksiväristä sinistä tunnelmaa rauhoittaakseni.


Koska kangasta oli niukalti, mietin sen riittävän vielä tyynyliinan kappaleeksi. Ihan ei riittänyt molemmin puolin, mutta toiselle puolelle ompelin täytteeksi aplikoinnin.Aplikoinnin laitoin tyynyliikan yläkulmaan, jotta ei hiertäisi nukkuessa. Nimeen löysin hauskat valmiit kirjaimet täältä. Olivat valmiiksi peilikuvanakin. Ja tähtikankaassa oli hiukan kimallusta sankarille :)


One of my Godsons is a huge Batman fan. Also an eager baker. So I thought of combining these two things. A Batman apron would be perfect. I think the pocket would have been nicer a bit lower, but it would have covered Batman's head on the fabric. There was some fabric left so I decided to do a pillow case. There wasn't enough fabric to do both sides with Batman fabric. So I desided to do a little applique on the plain side. I found these nice applique letters from here.

1 kommentti: