sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Laatikkomallinen pussukka / Boxie Pouch

Aina on mukava ommella ystävän kanssa, niinkuin nytkin. Ystäväni pyysi näyttämään tällaisen laatikkomallisen pussukan ompelun. Jotta elämä ei käy tylsäksi, kokeilin itsellenikin uutta versiota. Tämä versio on aavistuksen monimutkaisempi kuin aiemmin tekemäni, mutta siistimpi lopputulokseltaan.


Ohje löytyy täältä. Ohje on vain englanniksi, mutta hyvin kuvin varusteltuna.  Laitoin ripustuslenkit, mutta en papukaijalukkoa. Tarvittaessa sen voi toki myöhemminkin lisätä.


Päälikankaana on joskus messuilta ostamani neulekuvioinen kangas. Sisäkankaana vanhaa beigeä, aavistuksen vahvempaa kangasta. Silti laitoin kyllä tukikankaat molempiin kankaisiin.


My friend asked me to teach her how to make the boxie pouches. I chose this new to me pattern. You can find the pattern from here. The result is more neat than the pattern I tried before, but a bit complicated than before.

3 kommenttia:

  1. Uu, tällaisen ostaisin heti itselleni kässäpussiksi, jos tekisit näitä myyntiin :-). Ihana, pirteä, iloinen, tyylikäs ja vaan niin HIENO!

    VastaaPoista