perjantai 16. tammikuuta 2015

Unimaski / Sleeping Mask

Unimaski tai uniläpät, kuten meillä on niitä tapana kutsua. Läppien koristelu oli pienen ystäväni tämän vuotisten synttärijuhlien yksi ohjelmanumero. Juhlat olivat pyjamapartyt ja teemaan sopivat hyvin nämä uniläpät. Ompelin ensin valmiiksi läpät.


Päälinen on farkkukangasta, jotta siihen saisi helposti lisättyä koristeita ja kirjoitusta. Sisäpuolelle fleeceä, jotta se olisi pehmeää silmiä vasten. Jokaiselle omaa lempiväriä tietenkin. Kuminauha on oikeasti tarkoitettu taitettavaksi esim. kaula-aukolle, mutta se oli sopivan leveää ja siinä oli ripaus bling-blingiä, joten se sopi tähän tarkoitukseen sopivasti. 


Jyväskylän Sinellistä löytyi aivan loistava väline pienten strassien kiinnitykselle.


Tällä onnistuu strassien kiinnittäminen pienemmältäkin väeltä. Kolvi-osa vain lämpimäksi ja sitten painetaan strassin päältä strassi kiinni. Ja yllättävän hyvin pysyivät, kun tarpeeksi kauan painoi kiinni. Ohjeessa sanotaan 3-5 sekunttia, mutta käytäntö osoitti 10 sekuntia paremmaksi.


Sitten vähän Hot-fix kalvoa, kangastusseja ja tietysti niitä strasseja.


Ja kyllä vain valmista syntyi. jokaiselle omanlaisensa.


Aamulla jokaisella vieraalla oli läpät silmillä, joten ilmeisesti hyvät olivat :)

My little friend had a birthday party. The party was a pyjama party. One part of the party was to decorate their own sleeping mask. I sewed the masks beforehand. The top layer was denim fabric and the bottom layer was fleece. I found really nice hotfix applicator for rhinestones. It was really easy to use. You just have to press with the soldering iron few seconds and it is done. Girls also used some Hotfix film and fabric markers. And I think they turned out to be really nice ones :)

4 kommenttia:

 1. Aivan mahtava idea! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana idea yökyläsynttäreille! Ja ihanaa viitseliääisyyttä emännältä :-D. Oli varmaan kiva ohjelmanumero ja muisto juhlista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivon ainakin, että eivät olleet vain yhden illan innostus :)

   Poista