lauantai 22. kesäkuuta 2013

Sukat Norosta / Socks from Noro Yarn

Pitkästä, pitkästä aikaa jotain laitettavaa blogiin. Ei sillä, ettenkö olisi yrittänyt tehdä käsitöitä, mutta mikään ei ole onnistunut. Olen tehnyt ruman huivin, ommellut yhteen sukat, tehnyt lahjan, joka lahjan saajalla jo on, havainnut kassilangan niin karkeaksi, etteivät käteni kestä sitä jne. No, ainakin suunta on vain ylöspäin :)

Vuorossa oli kokeilla Noron Silk Garden Sock Yarn lankaa. Olen kuullut tästä langasta niin paljon, että pakkohan se oli ottaa puikoille. Valitettavasti lanka ei ollut minun suosikkini. Liittyykö tämäkin näihin epäonnisiin käsitöihini....?

Lanka on silkistä huolimatta aika karkean tuntuista. En tiedä osuiko minulle maanantaikappale, mutta lanka katkesi sukkien aikana kolmesti ja kerästä tuli vastaan neljä solmua. Tässä suhteessa yli 25 euron hinta tuntui korkealta. Mutta värit ovat kyllä todella kauniit, siitä iso plussa.


Lankana siis Noron Silk Garden Sock Yarn. Puikot 3 mm. Sukkien koko 38. Silmukoita varressa 48. Langan kulutus 70 g.


Minulla on lankaa vielä kaksi kerää eri väreissä. Eihän sitä tiedä jos huomaan pian pitäväni langasta erityisen paljon :)

Long time no see. I have done lot of crafts, but nothing worth showing. So much misfortune on my way. But this time I wanted to try Noro Silk Garden Sock Yarn, that I had heard so much about. Unfortunately, this was not my favourite yarn. The yarn was quite harsh to use despite of the silk. The yarn broke off three times and it also included four knots. Because this yarn is quite expensive here (over 25 euros), I don't think it's a good thing. But the colours are wonderful as you see. Maybe I will start liking this yarn, because I have two skeins left :)

4 kommenttia:

 1. Kauniit värit, todella! Mutta ompas arvokasta lankaa... Joskus kyllä
  Käsityörintamalla on vastatuulta, mutta älä luovuta!

  VastaaPoista
 2. En luovuta, mutta hetkeksi kyllä latisti intoa. Kyllä tämä tästä :) Nyt jo innolla uusia juttuja kohti :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit! Ei se lanka minunkaan mielestä erityisen ihanan tuntuista ole ja mulla se oli tosi kierteistä, mikä hankaloitti neulomista. Mut värit niissä ovat kyllä ainutlaatuiset! Nuokin ovat tosi kauniit.

  VastaaPoista
 4. Kauniin väriset sukat. Harmi miten hankala lankakerä sulle sattui.

  VastaaPoista