sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Lapaset Magic Loopilla / Mittens with Magic Loop

Kokeilin Magic Loop tekniikkaa ensimmäistä kertaa lapasiin. Aiemmin olen neulonut vain sukkia. Itse asiassa lapaset on paljon helpompi neuloa tällä tekniikalla kuin sukat. Ja olihan minulla hyvä opettaja :) Tällä kertaa lapaset valmistuivat minulle ihan uudesta langasta, Gjestalin Topp´t Tå langasta. Lanka on paksua. Suositus puikkokooksi on 7 mm. Näissä lapasissa käytin kuitenkin 6 mm.


Lapaset olivat saajalleen aivan sopivat. Minulla oli loistava käsimalli. Tällaisen sydämen muodostaminen sormilla on kuulemma erittäin cool :)


Ja vielä ihan tavallinen poseeraus.


For the first time I tried the Magic Loop technique for mittens. I think it was easier than making socks. I tried a yarn that was new for me, Gjestal's Topp´t Tå yarn. It is thick yarn and the recommended needle size is 7 mm. For these mittens I used 6 mm needles.  

3 kommenttia:

  1. Kaunista lankaa! Minä en ole uskaltanut vieläkään kokeilla noita "yhtä aikaa" -tekniikoita...

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen vielä ihan noviisi, mutta mukavaa vaihtelua. Joskin tunnustan usein siltikin neulovani ihan perinteisesti- siihen on vain niin tottunut :)

    VastaaPoista
  3. Nätit! Mä en ole innostunut tuosta yhtä aikaa neulomisesta, kun tuntuu että vanhan tyyliin neulominen on nopeampaa, kun siihen on tottunut. Sukissa oon sitä kyllä miettinyt ihan sen langan riittävyyden vuoksi. (Siis jos tekisi alhaalta ylös päin.)

    VastaaPoista