tiistai 25. joulukuuta 2012

Ratsu-Uljas / Toy Horse

Haluan toivottaa kaikille oikein hyvää joulun aikaa. Joulukiireiden vuoksi kirjoittaminen blogiinkin jäi, mutta nyt on hyvä kirjoittaa, kun tietää lahjat avatuksi, eikä tule pelkoa lahjojen paljastumisesta.

Ritarillan ihanasta mallistosta löysyin Ratsu-Uljaan, jonka päätin tehdä kummitytölle.


Lohikäärmeen ompelemisen jälkeen ja siinä pilalle epäonnistuneiden silmien vuoksi, päätin tässä heti laittaa silmiksi muoviset turvasilmät. Ja niistä tuli kyllä ihan mukavat. Myös siipien ompelemisessa tuli vähän oikaistua ja kantattua reunat siksakilla, jolloin ei tarvinnut kääntää kangasta ja ommella käsin. Koska etusormeni oli jo valmiiksi kipeä Lohikäärmeestä, päätin oikaisun olevan ihan sallittua :)


Harjaksia en millään saanut ommeltua niin tiukkaan, etteivätkö ne olisi lähteneet jos niistä kiskaisee.  Siispä heppa soveltuu parhaiten koristeeksi tai vähän isompien tyttöjen leikkiin. Mutta tämä oli mukava ommella ja taidan tehdä toisenkin, sillä vielä kaapissa odottaa toinenkin tarvikepakkaus :)

First I want to wish you all a Merry Christmas. This toy horse is a pattern of Ritarilla. It is sold with the pattern and fabric included. This was quite easy to make, but I did make some changes from the original pattern. I made this for my Goddaughter as a Christmas present.

5 kommenttia: