tiistai 20. marraskuuta 2012

Arvonta / Contest

Lämmin kiitos 10 000 lukukerrasta blogissani. Vaikka viime viikkoina en ole ehtinyt mitään bloggaamaan, niin silti sivuillani oli vierailijoita riittänyt. Kiitos!

Minulle tämä on harrastus ja mukava sellainen. Monesti blogi toimii minulle myös muistikirjana, josta voin tarkistaa esim. puikkokoon tai käyttämäni langan. Pääosin kun tulee annettua kaikki lahjaksi, niin ei voi valmiista tuotteesta tarkistaa.

Siispä haluan kiittää kaikkia lukijoitani ja arpoa kaikkien kommenttinsa jättäneiden kesken yhden suosikkikirjoistani.


Eli Ana Paula Rimolin uutuus Amigurumi On The Go. Vaikka kirjan ohjeet ovat englanniksi, ovat ne selkeitä ja kirjan lopussa on hyvät tekniikkakuvat. Kirjaan pääset tutustumaan Amazonin sivuilta, eli täältä.

Osallistua voit jättämällä kommentin tähän päivitykseen. Kilpailuaikaa on sunnuntaihin 25.11. klo 24 asti. Arvonta suoritetaan seuraavalla viikolla. Lupaan laittaa mukaan jotain pientä itse tehtyä.

I have to thank you all for 10,000 hits on my blog. Thank you so much!! Even if I haven't got time lately to write, You still have read it. As a thank you I will arrange a contest. The prize is Ana Paula Rimoli´s newest book, "Amigurumi On The Go". You may check some details from Amazon. This book is one of my favourites. I will add also some little home made craft in the package. All you have to do is leave a comment on this post. You have time until Sunday 12 am (25th of November). I will announce the winner at next week. This contest is open to everybody, no matter where you live.

7 kommenttia:

 1. Arpa ainakin minulle! :)

  Muiden blogeista hakee usein ohjevinkkejä langalle ja siksi niitä tulee tiirailtua, vaikka postauksia ei olisikaan tullut vähään aikaan.
  Niin ja noita tiirailuja tulee tehtyä oikeastaan vain blogeihin, jossa on melko tarkat tiedot esim. työhön kuluneesta langasta ja puikkokoosta.

  VastaaPoista
 2. Heh minäkin osallistun arvontaan.

  Onnea lukukerroista! 10 000 on iso luku. Itse tykkään seurata muiden käsityöblogeja, koska niistä saa ideoita ja ahaa-elämyksiä.

  VastaaPoista
 3. Kiva arvonta:) Onnittelut isosta kävijämäärästä! Osallistun minäkin♥

  VastaaPoista
 4. Onnea kymppitonnista! Onpas ihana kirja, täytyy osallistua arvontaan:)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut lukukerroista! Oman korteni olen varmasti kantanut kekoon :) Kiitos hyvistä vinkeistä ja ideoista <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos kannustavista kommenteista :)

  VastaaPoista
 7. Onnea Lumoava liila ja sen lumoava kirjoittaja! Minäkin pääsen nyt osallistumaan, kiitos asetusten muuttamisesta :-). Niin ja se mustikkapipon kommentoija olin minä, unohdin liittää allekirjoituksen.

  Pauliina

  VastaaPoista