sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Nuken uimapuvut ja lumiukko-pussukka


Kesä ja talvi ovat täällä sulassa sovussa. Katsotaanpa....

Työtoverillani on hukkunut pussukka, jossa säilytämme työvälineitämme. Olen jo pitkään miettinyt, että tämä asia pitää ehdottomasti korjata. Talvella jo löysin Burdasta sopivan aplikaatiokuvion, mutta hieman on ottanut aikaa tämä valmistuminen.


Laiskana ihmisenä usein vain kopioin kaavan ja leikkaan osat irti. Liian työlästä piirtää kaavapaperille, silloin kuin se ei ole välttämätöntä ;)

Olen aivan rakastunut minulle uuteen löytöön, eli spray-liimaan. Sillä aplikaatiokuvioiden kiinnittäminen käy niin nopeasti, eikä aina tarvitse virittää silitysrautaa. Toki ei kovin ekologinen vaihtoehto. Tässähän valmis työ sitten on. Lumiukko on tehty huopakankaasta. Pussi puuvillaa.Olin epähuomiossa ostanut mustan sijasta ruskeita nyörin kiristimiä, joka hieman jäi harmittamaan, mutta sai nyt kelvata.


Kesäisiin uima-asuihin tarvitsivat nuket täydennystä. Pienempi kokoisille Baby Born nukeille ei ollut sopivia uima-asuja. Siispä tuumasta toimeen. Kankaaksi ei toki kelvannut mikä tahansa, sillä sen tuli olla oikeaa uimapukukangasta. Kirpputorilta löytyi kaksi uima-asua, joissa molemmissa oli takamuksen seutu nyppääntynyt, mutta kangas muutoin hyväkuntoinen. Niinpä ne saivat toimia kankaana.


Harmi, ettei Blogger salli PDF-tiedostojen liittämistä, sillä kaavat olisivat olleet helposti jaettavissa.

Toinen nukke on poika ja toinen tyttö, joten uima-asutkin sen mukaan.


Tytön uikkariin lisäsin tarranauhan pukemista helpottamaan.


Ja meinasi aivan unohtua! Piipahdin muutama viikko takaperin Tallinnassa Karnaluksissa ja sieltä löytyi tällaisia ihanuuksia. Olen ylpeä itsestäni. Kerrankin pysyin maltillisena :)

3 kommenttia:

 1. Ihana lumiukkopussukka! Onnellinen työkaverisi:)
  Ja nuo uima-asut kivoja... Tuolla Tallinnassa olisi kyllä jännä joskus käydä.

  VastaaPoista
 2. Voi että kun itsekin olisin päässyt reissuun mukaan Tallinnaan! No, ehkä ensi keväänä sitten. :)

  VastaaPoista
 3. Ilman muuta ensi keväänä, jos ei jo ennen joulua :)

  VastaaPoista