maanantai 16. huhtikuuta 2012

Oulussa

Viikonlopun viihdykkeeksi piipahdin Oulussa. Ja missäs muualla kuin Lumoava lanka- nimisessä kaupassa. Kerrassaan oivallinen nimi :) Kauppa on piipahtamisen arvoinen.


Erästä projektia varten (kun ei ennestään ole yhtään projektia kesken) tuli ostettua kerä lankaa ja puikot. Pidän Dropsin puikoista. Ne sopivat omaan käteeni. Ja succaplokin silmuccaruutu, jota ilmanhan ei tule toimeen...


Automatkalla Ouluun ja takaisin valmistui tämä pieni käsipyyhe. Alkuperäisessä ohjeessa tämä lienee tarkoitettu keittiöpyyhkeeksi, mutta ajattelin sen sopivan pienelle kummipojalle käsipyyhkeeksi. Lankana on Novita Mini ja puikot nro 3. Lankaa kului 34 g, joten yksi kerä riittää hyvin. Ohje löytyy täältä. Pyyhkeen yläosa neulottiin kaksinkertaisesta langasta. Tämä tuntui kyllä aika paksulta, mutta pysyypähän venymättä naulakossa.


Ja vielä lähikuvaa pinnasta:


Rakastan nappikauppoja yli kaiken. Suosikkini jo vuosien takaa on Nappi-Kikka. Ja kyllähän nappeja nytkin löytyi kotiin viemisiksi. Nappi käsipyyhkeeseen tuli kalliimmaksi kuin lanka. Langan olin ostanut joskus tarjouksesta 0,50 eurolla ja nappi maksoi 2,40 €.


Puolen hinnan laarista kassiini eksyi myös muutama puuvillalanka :)


Oulussa on aina mukava käydä. Ihmiset ovat todella mukavia. Menen uudestaankin :)

1 kommentti:

  1. Ihana kauppa varmasti... Sisko miehensä kanssa asuu Oulussa, pitääpä seuraavalla vierailukerralla poiketa tuossa kaupassa:)Kaunis käsipyyhe ja söpön värisiä lankoja!

    VastaaPoista