sunnuntai 7. elokuuta 2011

Lomalla :)


Loma on vain niin ihanaa aikaa :) Vähän käsityökuulumisiakin. Tässä jossain päin Suomea, matkalla kohti lentokenttää. Kummitytölle valmistumassa isoäidinneliö-peitto. 25 palaa valmiina, 16 tekemättä.

Tänä vuonna matkamme suuntasi kohti Tanskaa ja Kööpenhaminaa. Kunhan saan kameran tyhjennettyä, niin laitan käsityötuulia Tanskanmaalta. Mutta ostoksihan tuli tietysti tehtyä ja niistähän on jo kuvamateriaaliakin. Tiesittekö, että yksistään Kööpenhaminassa on 16 lankakauppaa.....

Tässä muutamia mittanauhoja, joihin on virkattu päälyset. Eivät olleet ihan Tanskalaista käsityötä, sillä mittanauhat olivat Vietnamista. Voit tutustua aiheeseen tarkemmin www.lanternmoon.com Kaksi mittanauhaa menivät lahjaksi ja yksi itselle.

 

 Tämä kilpikonna oli aika veikeä otus :)


Tämä kukkanauha jäi minulle itselleni. Tätä kelpaa sitten talven pimeinä tunteina käyttää piristämään käsityöiltoja.


Samasta lankakaupasta löysin myös näitä veikeitä nappeja. Kirjainnapit tulevat ehkä vain koristukseksi, mutta puiset napit käyttöön.


Ompeluhommia varten löysin mukavaa pöllökangasta. Kauppa oli aivan ihana sisustuskauppa, joka värikylläisyydessään sai minut todella hyvälle mielelle. Kaupan internetsivut löytyvät osoitteesta: www.fannymia.dk Ja osuihan sitä tielle myös askartelukauppakin ja minun riemuksi (ja isännän harmiksi :) siellä oli alennusmyynti -70% osasta tavaraa. Täytyihän se tietenkin käyttää hyödyksi.

Nämä kirjekuori- ja paketti sabluunat tulevat etenkin joulun alla kovaan käyttöön. Hintaa pakkaukselle jäi reilun euron verran.Ajattelin tehdä tästä eräälle pienelle ihmiselle valokuva-albumin. Saas nähdä kuinka onnistuu. Sivut ovat ainakin aivan ihanat.Korttien materiaaleiksi 3D kuvia:


Sekä nauhoja, pöllö-leimasin, askarteluhuopaa ja pienelle ihmiselle ensimmäinen oma ristipistopakkaus.


Jotain tarttui mukaan normaalihintaankin. Nimittäin nämä minikokoiset Hama-helmet. Näitä ei ole silmääni osunut vielä täällä Suomessa. Kyseessä on todellakin pikkuriikkiset helmet, noin puolet normaaleja pienempiä. Ajattelin, että näistä saisi mukavia koristeita kortteihin.


Ja sitten vain tekemään. Materiaalia on ainakin monen viikon edestä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti