sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Hämä- hämähäkki

Löysin myös tämän mukavan hämähäkin ohjeen täältä: http://www.etsy.com/listing/75808040/pattern-crochet-spider-applique-detailed Ja pitihän tätäkin kokeilla...


Keskustan tein heijanlangasta. Sellaisenaan heijastinosa on liian pieni, mutta pipoon tai muuhun aplikaationa voisi olla ihan hauska.


Ohjeen tekijä on todella panostanut ohjeen tekoon. Kuvat ovat laadukkaita ja ohje on helppolukuinen. Minulla on aina vaikea keksiä neulottavia lahjoja pojille, mutta tämä voisi olla osa sellaista lahjaa.

6 kommenttia:

 1. Onpa harvinaisen selkeä ohje. Hämähäkit ovat kyllä pojille varsin mieluisia lahjoja;) Ainakin mun poika pieneä piti kaikkeen hämähäkkiin liittyvistä. Jos vaikka neuloisi pipon ja siihen tuo hämis koristeeksi.

  VastaaPoista
 2. Illan hämörinä tunteina mietin, että hämähäkin voisi myös kovettaa ja käyttää heijastimena. Silloin toki keskustan tulisi olla suurempi... hmmm... mietitään :)

  VastaaPoista
 3. Ihan pakko tulla kysymään, että onko toi hämähäkin ohje maksullinen? En ole kielinaisia, joten en ymmärrä sivusta mitään :D Jo pidemmän aikaa olen etsinyt hyvää hämähäkin ohjetta ja tässä se olis! Onko sulla sitä vielä tallessa jossain? Ohjekin varmaan englanniksi? :/

  VastaaPoista
 4. Tanja, ohje on tosiaankin englanniksi ja maksullinen. Ohje on kyllä tallessa, mutta vaatii hyvistä kuvista huolimatta englanninkielen taitoa.

  VastaaPoista
 5. Toi on kyllä mun pussista aika iso summa yhdestä ohjeesta. Et pystyisi mitenkään livauttamaan sitä mulle? ;) Englantia tulisi väkisinkin treenattua samalla :D Vastaavia en ole löytänyt. Ihme tuuri minulla!

  VastaaPoista
 6. Laita Tanja yhteystietojasi niin mietitään mitä voitaisiin tehdä.

  VastaaPoista