sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Pesulappuja

Hyvä ystäväni täytti vuosia ja päätin toteuttaa jo jonkin aikaa hautuneen ideani meikin poistoon tarkoitetuista pesulapuista. Idean sain alunperin täältä. Yritinkin aluksi tehdä tällä ohjeella lappuja, mutta en osannut tehdä tuollaista reikäkerrosta. Sittemmin mietin, että ehkä käytön kannalta on parempi jättää reiät pois.


Lankana on luomupuuvillaa, puuvillaa ja bambua. Oma suosikkini oli pehmoisuutensa vuoksi luomupuuvilla. Pesulaput ovat tavallisten pumpulisten meikinpoistolappusten kokoisia ja ne voidaan pestä pesukoneessa käytön jälkeen muun pyykin joukossa.

Ja katsokaas minkä ihanuuden posti toi minulle perjantaina :) Ensimmäinen työ on jo koukulla, mutta siitä lisää myöhemmin...


Ja rakkaalle pienelle käsityökamulleni kävin ostamassa perjantaipäivän iloksi rasian täynnä pikkukeriä lankaa. Nyt kelpaa virkkailla ja askarrella näistä jotain mukavaa.

2 kommenttia:

  1. Olen ajatellut myös tehdä pesulappuja, kun vain saisi aikaan. Ovatko käytössä hyviä? Tuosta kirjastahan saa paljon ideoita:)

    VastaaPoista
  2. Neule-Kirppu: meikkiä en itse käytä, joten siitä on paha sanoa, mutta kasvovedellä kasvojen puhdistaminen lappujen avulla käy todella miellyttävästi :)

    VastaaPoista