keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Suojapussi iPad minille / Pouch for iPad mini

Ja nyt tämä bloggaaja ottaa itseään niskasta kiinni ja ryhtyy laittamaan blogiaan ajantasalle. Nyt kun on enemmän aikaa käsitöille ja oikeasti on valmistakin tullut, niin sitten blogi on jäänyt vähemmälle. Viimeksi valmistui tämä suojapussi iPad minille.Tämä pussukka valmistui ompeluryhmämme tilkkuhaasteeseen. Pussukan kaava on oma, ja päätin, että saa olla viimeinen sellainen. Hieman oli ajatuskatkoja ompelijalla ja vähän kieroksi vetää, mutta käyttöä se ei ole haitannut.Tämä ihana kettu tilkkubloggi on saatavilla täällä (klikkaa). Ohje on maksullinen.


Päälikankaana on pellavasekoitetta, välissä neulavanua ja sisällä puuvillakangasvuori (josta en tullut ottaneeksi kuvaa). Pussukan takaosa on tyystin yksivärinen.Ja tämä oli ehdottomasti ikuistamisen arvoinen hetki. Kerrankin kävi niin, että lanka riitti kuin riittikin työn loppuun asti. Vähiin kävi :)

Even if I have had now more time to do crafts, my blog has been quiet. I promise to blog now more often :) Here is a pouch for iPad that I made for our sewing group's quilting challenge. Pouch pattern is my own, but the fox block is from here (click). And the last picture is a real "Kodak moment". For once the thread lasted me to the end of the sewing, but not a lot left :)


3 kommenttia: