tiistai 18. helmikuuta 2014

Aluspaitoja lapselle / Underwear Shirts for Children

Talviaikaan aluspaitoja ei taida olla kellään liikaa. Niinpä sellaisia piti tehdä muutama.


Tässä Eurokankaan ihanasta pöllökuosista yksi. Malli on Suuri Käsityö lehdestä. Niin perus paita kun vain voi olla. Leikkasin samasta kankaasta alushousutkin, mutta ne odottavat vielä valmistumista.


Nämä linnut ovat Noshin (klik) luomu puuvilla jerseytä. Ohje on vanhasta Ottobrestä nimeltä tennistoppi. Syy miksi en nyt laita tarkemmin mistä lehdestä kaavat ovat on se, että ompeluhuoneeni on remontissa ja kaikki tarvikkeet pakattu laatikoihin, joten niiden etsiminen on jokseenkin työlästä :) Tarvittaessa voin ne etsiä myöhemmin. Alkuperäisessä ohjeessa oli kaulukset, mutta jätin ne pois, sillä ne olisivat hankalat aluspaidassa. Melkoisesti saa näihin Ottobren kaavoihin lisätä pituutta helmaan, tähänkin lisätty 7 cm.


Ja kun kankaista aina jää pieniä paloja, niin niille pitää aika ajoin keksiä niillekin käyttöä. Nyt on pienen ystäväni koulussa muotina trikoopannat, joten muutama sellainen ja kaverille kans.


In winter time there can never been too many underwear shirts. Here are a few that I sewed. From leftover fabrics I made these headbands. Don't want to waste any fabric :)

4 kommenttia:

 1. Miten söpöä kangasta molemmissa paidoissa:)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihania aluspaitoja! Hyvät kangasvalinnat :-). Ja kätsyä tehdä lopuista pantoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Noita loppukankaita tahtoo aina kertyä :)

   Poista