lauantai 4. toukokuuta 2013

Kalanruotolapaset / The Fishbone Mittens

Jostain oli tuonne kaapin kätköihin jäänyt marinoitumaan Novitan Mambo lankaa. En muista mitä siitä piti tulla, mutta lapasiksi se nyt päätyi :)


Löysin aivan ihanan ohjeen Villaeläimen blogista. Ohjeen löydät täältä.

Lankana siis Novita Mambo. Neuloin koko lapaset 5,5 mm puikoilla. Lanka on niin paksu, että nämä valmistuivat vauhdilla. Valmiit lapaset painoivat 100g. Hieman toista kerää jouduin silti aloittamaan.


I found from my yarn treasures this thick yarn called Novita Mambo. I don't remember what it was meant to be, but now it is mittens :) You can find the pattern from here. The finished mittens weighed 100 g, but I needed a little bit more yarn than one skein.

2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä helppo ohje, pitäis joskus kokeilla! Voiskohan noissa käyttää Big Delightia...? Vai onkohan paljon ohuempaa kun tuo Mambo? Pitäis vähän tutkailla ja vertailla. Teen nyt kahta työtä ohuilla langoilla eli olis kyllä ihanaa tehdä niiden jälkeen taas jotain paksusta langasta...

    VastaaPoista
  2. Big Delightissa on 190 m / 100 g ja Mambossa 100 m / 100g eli ehkäpä kaksinkertaisena voisi toimia. Ei muuta kuin kokeilemaan :)

    VastaaPoista