keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Villasukkia / Wool Socks

Kokoan tähän vielä esittelemättömiä lahjoiksi valmistautuneita sukkia. Joulun alla osallistuin ensimmäistä kertaa joulukalenterisukka KAL:n. Oli todella mukavaa! Joka aamu odotti millainen kuvio sieltä tänään paljastuu ja sai sukat valmiiksi aatoksi.


Nämä sukat menivät pienelle ystävälleni jalkoja lämmittämään. Lankana siis 7-veljestä, puikot 3,5 mm. Ohje on Niina Laitinen Design käsialaa ja löytyy täältä (klik).


No, minähän innostuin näistä ihan kunnolla. Päätin heti neuloa edellisen vuodenkin sukat lahjaksi alkuvuonna synttäreitään viettävälle. Sama lanka ja puikkokoko. Ohje täältä.


Jotain pienempääkin tuli tehtyä. Kummipojalle sukat NalleTaika langasta. Koko noin 29. Puikot 3 mm. Lankaa kului yhteensä 53 g.


Yksi ikuisuusprojektikin tuli valmiiksi ennen joulua. Minä kun en ole ohuiden lankojen ystävä niin näiden sukkien valmistuminenkin kesti. Lankana on Puffalan Sukka-Puffa Säihky. Lanka on aivan ihanan pehmeää ja siinä on kiva bling-bling säihke. Säihkettä ei vain millään saanut tuohon kuvaan. Sukat ovat kokoa 37. Puikot 2,5 mm. Lankaa kului 60 g.
Here are some wool socks that I made for Christmas. Knee socks were the first KAL that I attended and liked it so much that I made one more pair :) And here's a few basic socks that I made.

1 kommentti:

  1. On kyllä ihania nuo kirjoneulesukat! Niissä on ollut hommaa! Ja varmasti kauniit nuo glittersukat, vaikkei kimallus kuvista näykään :-). Uskon, että oli ihanaa lankaa neuloa (tai siis pehmeää). Hienosti sait valmiiksi, vaikkei ohut lanka olekaan sun lempparia!

    VastaaPoista